Skadedyrsbekæmpelse, erhvervskunder

Er du erhvervskunde, og har du brug for en hurtig behandling af eller forebyggelse af skadedyrsinvasioner, så kan Skadedyrskontrol Sjælland hjælpe. Vi hjælper ikke kun privatkunder men går også ind og behandler ved offentlige institutioner, virksomheder og erhvervskunder. Er du i tvivl om, hvilke skadedyr der skal bekæmpes, eller har I problemer med selv at komme problemet til livs. Så kan Skadedyrskontrol hjælpe. Med mange års erfaring i branchen og specifikke behandlinger sikrer vi, at behandlingen sker på den helt rigtige måde.

Når vi behandler forekomst af skadedyrsproblemer, går vi også ind og forebygger mod nye tilfælde. Hvis ikke der forebygges mod nye invasioner, kan du risikere at skulle behandle igen og igen og derfor aldrig nogensinde kunne slippe helt af med problemet. Det er derfor også en god idé at gå ind og forebygge mod angreb allerede nu for at være på den sikre side. I forhold til privatkunder er der naturligvis et stort antal mennesker, der kan blive berørte af en skadedyrsinvasion på arbejdspladsen. At forebygge mod forekomst af skadedyr er derfor at sikre din arbejdsplads og dine ansatte de bedst mulige vilkår.

Som erhvervskunde er der naturligvis nogle former for skadedyr, du skal være ekstra opmærksom på. Der er nemlig nogle skadedyrsarter, der vil have større tendens til at finde vej til virksomheden end andre. De former for skadedyr, som Skadedyrskontrol Sjælland hyppigst behandler imod er disse:

  • Rotter og mus
  • Møl
  • Kakerlakker
  • Hvepsebo

Med et kort blik på ovenstående bliver det hurtigt tydeligt, at disse skadedyr bestemt ikke er ønskværdige at få ind i virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du forebygger mod disse. Oplever du allerede en invasion af skadedyr, er det heldigvis ikke for sent. Skadedyrskontrol Sjælland går ind og behandler problemet aktivt og forebygger mod nye invasioner.

Nogle skadedyrsarter er det mere naturligt at forebygge imod en andre. Her kan blandt andet nævnes mus og rotter, hvor man ved opstilling af giftstaioner (metalbokse) rundt udvendigt på virksomheden kunne bekæmpe skadedyrene, inden de kommer ind bag murene. Andre skadedyr er det mere naturligt at detektere for, således at fremtidige forekomster opdages noget før. Har du først opdaget en skadedyrsinvasion, er det afgørende, at du handler med det samme.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bare vide mere om behandling og forebyggelse af skadedyrsinvasioner, er du altid velkommen til at kontakte Skadedyrskontrol Sjælland. Du har naturligvis også mulighed for at vælge en gratis undersøgelse, hvor vi kommer ud og undersøger virksomheden for de bedste behandlings- samt forebyggelsesmuligheder. Vil du læse mere om de forskellige former for skadedyr, kan du finde mere information her på sitet.