Duer

Er du generet af duer i dit hjem? Holder de til på loftet, eller sidder de ude foran dine vinduer? Duer er skadedyr, der bestemt ikke er ønskede gæster. Har du problemer med duer, skal du kontakte Skadedyrskontrol Sjælland. Sådan bliver der hurtigt gjort noget ved problemet.

Når der er duer til stede, er der naturligvis nogle tegn på forekomst af duer, som du kan være opmærksom på. Duen er dog ikke noget lille skadedyr, så du vil meget hurtigt kunne se og genkende den, hvis den skulle finde på at bygge redde ved dit hjem. Alligevel er der nogle få tegn på forekomsten af duer, som du kan være opmærksom på:

  • Støjgener
  • Ekskrementer
  • Redematerialer

Kan du nikke genkendende til ovenstående forekomster, er der højst sandsynligt tale om duer. De fleste ved nok godt, hvordan en due ser ud. Men hvor meget ved du egentlig om duer?Her er en liste med informationer om duer, så du ikke er i tvivl om, hvordan de ser ud samt hvordan, de lever.

  • Ca. 32 cm. lange
  • Blå eller grå i fjerene, men andre farver kan også forekomme
  • 2-3 kuld pr. år med 2 æg i hvert kuld
  • 17-19 dages rugetid
  • Dueunger tilbringer 35-37 dage i reden
  • Lever af frø, grønt og husholdningsaffald nær redesteder

De duer, som vælger at bygge rede ved dit hjem, er oftest efterkommere af den almindelige tamdue, som du sikkert allerede er bekendt med. Duerne vil typisk bygge rede på og inde i forskellige bygninger, alt efter hvor der er plads til det. Ved redebygningen kan duer klare sig med meget lidt materiale, og de har derfor gode forudsætninger for at bygge rede over alt. Oftest er duereder blot en blanding af ekskrementer med nogle få strå eller grene.

Denne dueart er ikke omfattet af jagtloven, og de må derfor gerne bekæmpes året rundt. Derfor kan Skadedyrskontrol Sjælland hurtigt og effektivt hjælpe med at gøre en ende på problemet. Er du træt af at jage duerne væk hver eneste morgen? Kommer de tilbage, selvom du flere gange har fjernet deres redemateriale? Skadedyrskontrol Sjælland hjælper dig af med problemet, så du ikke længere behøver at bruge tid på at jage duerne væk.

Hvorfor skal duer bekæmpes?

Duer foretrækker at bygge deres reder på afsatser, der befinder sig højt over jorden. Derfor er lofter et af de steder, som duer oftest vælger at bygge deres rede. Selvom nogle måske vil mene, at det kan være synd at fjerne en duerede, er det faktisk nødvendigt og vigtigt, at du slipper af med duerne så hurtigt som muligt.

Duer betegnes oftest som flyvende rotter, fordi de er smittebærere og spredere af sygdomme som eksempelvis salmonella, papegøjesyge og forskellige allergier. Derudover har duer også en tendens til at tiltrække andre uvelkomne gæster. Hvor der er duer, vil du derfor ofte kunne finde skadedyr som eksempelvis duemider, lopper og møl.

For at bekæmpe duer foretager Skadedyrskontrol Sjælland forskellige angreb. Her kan der være tale om skydning, indfangning, oprydning samt desinficering. Metoden der vælges afhænger af, hvor stort et problem duerne udgør ved dit hjem. Der foretages også forebyggende sikringer som eksempelvis påføring af duepasta, duepigge, wire-løsninger samt opsætning af duenet. Uanset hvilken situation du befinder dig i, vil Skadedyrskontrol Sjælland kunne gøre en ende på problemet.

Garanti

Skadedyrskontrol Sjælland yder ingen garanti på due bekæmpelse.

Serviceaftale

Er problemet med duer et tilbagevendende problem eller ønskes en forebyggende
bekæmpelse eller detektering af duer anbefaler Skadedyrskontrol Sjælland, at man
indgår en serviceaftale på bekæmpelsen/detekteringen.
Ved oprettelse af en serviceaftale indgår der typisk mellem 1-12 gratis ekstra behandlinger pr. aftaleår.
Disse udføres kun hvis der er behov for dette.

Klik her for:
Professionel bekæmpelse af duer