Edderkopper

Har du problemer med edderkopper i dit hjem? Synes de at myldre frem alle steder, og går du konstant ind i deres udspredte spindelvæv? De fleste edderkopper er heldigvis harmløse, når detdrejer sig om en invasion i private hjem. Her erden hyppigst forekomne edderkop den almindelige hus edderkop, men der kan være mange andre typer af edderkopper. Alligevel kan det være ubehageligt at have dem i sit hjem. De kan være til stor gene for både personer og madvarer.

En invasion af husedderkoppen forekommer oftest i sommerhuse. Her kan de i lange perioder få ro til at bygge redder og sprede deres spind ud over hele huset. Det kan derfor være til stor gene, hvis du oplever en invasion af edderkopper. Selvom hus edderkoppen er ganske harmløs og derfor ikke kan betragtes som et skadedyr, kan den alligevel være et ubehageligt bekendtskab, som man gerne vil slippe af med.

Edderkopper findes oftest i revner og sprækker og kældre i forskellige bygninger og skuer. De kan derfor forekomme overalt, hvor der er vægge til det. Ved forekomsten af edderkopper er der højst sandsynligt tale om den almindelige husedderkop. Er du i tvivl om, om det er denne edderkop, du har fået på besøg, er der her en liste over særlige kendetegn ved hus edderkoppen:

  • 6-10 mm. lange uden ben
  • Gulbrun krop med blege markeringer
  • Brystet er blegt gråbrunt med korte hår
  • Voksne edderkopper kan leve i flere år

Det hyppigste tegn på forekomsten af edderkopper er naturligvis, at du vil kunne finde meget spind i dit hjem. Edderkoppen er meget hurtigt til at spinde sit spind. Selvom du piller dem ned om aftenen, vil du derfor altid kunne finde nogle nye spind om morgenen.

Forebyggende behandlinger mod edderkopper

Skadedyrskontrol Sjælland udfører såvel forebyggende som bekæmpende behandlinger mod alle typer af edderkopper, som findes naturligt i Danmark.
Forebyggende sprøjtebehandlinger mod edderkopper udføres bedst i april måned.
Ved massive invasioner af edderkopper kan Skadedyrskontrol Sjælland ligeledes udføre en forebyggende behandling i september/oktober måned.
Når problemet er akut og stort med edderkopper, er der ikke noget tidspunkt på året der, rent behandlingsmæssigt, er godt eller dårligt. Jo før Skadedyrskontrol Sjælland kommer ud og behandler, des før vil du blive edderkoppefri.

Hvorfor skal edderkopper bekæmpes?

Selvom de edderkopper der findes i Danmark er ganske harmløse, kan det være nødvendigt at fjerne dem. Er der tale om private hjem, kan hus edderkoppen ikke betragtes som et skadedyr. Det kan den derimod, hvis den optræder i et større antal. Her er det især inden for fødevarebranchen, at et edderkoppeangreb kan blive et stort problem. Er dette tilfældet, skal edderkopperne derfor bekæmpes.

For at bekæmpe edderkopperne bruger Skadedyrskontrol Sjælland forskellige sprøjtemidler. Disse sprøjtemidler er alle vandbaserede, og de kan bruges både som forebyggende problemet samt efter, problemet er opstået. Udover sprøjtemidler bruger Skadedyrskontrol Sjælland også opsætning af net for vinduerne til at bekæmpe de uønskede gæster. Samtidig er der også mulighed for at få tætnet revner og sprækker, så de små skadedyr ikke længere kan komme ind af de utætte sprækker.

Har du problemer med edderkopper så kontakt Skadedyrskontrol Sjælland, der hurtigt og effektivt vil kunne løse problemet for dig og drive edderkopperne på flugt.

Garanti

Skadedyrskontrol Sjælland yder optil 3 måneders indvendig garanti på edderkoppe bekæmpelse efter afsluttet behandling.

Serviceaftale

Er problemet med edderkopper et tilbagevendende problem eller ønskes en forebyggende bekæmpelse eller detektering af edderkopper anbefaler Skadedyrskontrol Sjælland, at man
indgår en serviceaftale på bekæmpelsen/detekteringen.
Ved oprettelse af en serviceaftale indgår der typisk mellem 1-12 gratis ekstra behandlinger pr. aftaleår.
Disse udføres kun hvis der er behov for dette.
Klik her for nærmere information

Klik her for:
Professionel bekæmpelse af edderkopper