Sorte havemyrer

Har du oplevet en forekomst af myrer i køkkenet, i bedene i haven eller i produktionen? Sorte havemyrer er skadedyr, der skal bekæmpes hurtigst muligt. Har du fået dem ind i dit hjem eller din have, er det derfor afgørende, at du handler på det med det samme. Jo før du tager kontakt til Skadedyrskontrol Sjælland, jo hurtigere forsvinder problemet.

Ligesom alle andre skadedyr er den sorte havemyre heller ikke et dyr, du skal være glad for at have fået ind i dit hjem. Myrerne kan nemlig angribe og ødelægge en stor andel af fødevarer, og de kan være utroligt svære at slippe af med igen. Det er derfor afgørende, at du giver myrerne den helt rigtige behandling. Kontakt Skadedyrskontrol Sjælland for hurtigt at slippe af med de ubudne gæster.

Hvis du har sorte havemyrer i dit hjem, kan du næsten ikke være i tvivl. Myrerne myldrer nemlig frem fra revner og sprækker i dit køkken. Du vil hurtigt opdage, at der faktisk ikke er grænser for, hvor de små sorte havemyrer kan komme frem. Skal du lede efter myreboet, skal du være særligt opmærksom på følgende:

  • Boet kan genkendes på tilstedeværelsen af fint, pulveriseret jord
  • Dette forekommer omkring boets ind- og udgange

Denne myreart har mange navne, hvoraf flyvemyrer og tissemyrer hører blandt de mest kendte. Den sorte havemyre er den mest udbredte myreart i Danmark. Den bærer ikke på nogle former for farlige, smitsomme sygdomme. Myren er altså ikke direkte skadelige for mennesker. Den eneste grund til at bekæmpe den er derfor, når den optræder i store mængder og kan gøre skade på fødevarerne. Har myrerne først fundet vej til din bolig eller produktion, kan du være sikker på, at antallet af myrer hurtigt vil stige.

Den sorte havemyre kan deles ind i to forskellige kategorier: arbejdere og dronninger. Selvom myrerne er små, kan det være forholdsvist let at kende forskel på de to forskellige myretyper. Arbejderne er en del større en dronningerne. De er ofte 4-5 mm. lange og sorte. Derimod er dronningerne kun 1,5 mm. lange. Dronningerne er stærke og kan overleve i op til 8 år ved at overvintre i jorden. Parring mellem dronninger og frugtbare hanner sker i midten af sommeren til sensommeren.

Hvor findes den sorte havemyrer oftest?

Du vil oftest kunne finde den sorte havemyre på facader, der vender mod syd samt i revner og sprækker i bygninger. Myrerne opholder sig ofte i nærheden af sødemadvarer, da de har stor tendens til at blive tiltrukket af disse. De sorte havemyrer henter søde madvarer indendørs gennem huller i bygninger. Disse huller kan være utroligt svære at finde, da indgangshullerne kan være vidt forskelligt placeret afhængigt af, om man ser det ude eller indefra. Når først myrerne har fundet en vej ind, begynder de at angribe og forurene fødevarer.

Bekæmpelse af den sorte havemyrer

Skadedyrskontrol Sjælland bekæmper den sorte havemyre på forskellige måder. Bekæmpelsen afhænger af, hvor udbredt problemet er samt i hvilken form for bygning, myrerne har angrebet. Bekæmpelse sker blandt andet gennem vandbaserede sprøjtemidler samt forebyggende sokkelvandinger. Derudover gør Skadedyrskontrol Sjælland også brug af en speciel pastagift, som er ekstrem effektiv og langtidsholdbar.

Vil du komme dit myreproblem til livs så kontakt Skadedyrskontrol Sjælland. Gennem flere forskellige bekæmpelsesmetoder sikres en effektiv og holdbar fjernelse af de sorte havemyrer.
Vi yder 3 måneders garanti på behandlingen.

Garanti

Skadedyrskontrol Sjælland yder optil 3 måneders indvendig garanti på sorte havemyrer bekæmpelse efter afsluttet behandling.

Serviceaftale

Er problemet med sorte havemyrer et tilbagevendende problem eller ønskes en forebyggende
bekæmpelse eller detektering af sorte havemyrer anbefaler Skadedyrskontrol Sjælland, at man
indgår en serviceaftale på bekæmpelsen/detekteringen.
Ved oprettelse af en serviceaftale indgår der typisk mellem 1-12 gratis ekstra behandlinger pr. aftaleår.
Disse udføres kun hvis der er behov for dette.
Klik her for nærmere information

Klik her for:
Professionel bekæmpelse af sorte havemyrer